Składniki - szczegółowo:
Dodatki : Woda imbirowa
Opis przygotowania:
1 łyżkę posiekanego świeżego korzenia imbiru włożyć do małego rondelka, zalać 6 łyżkami wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odcedzić. 1 1/2 łyżeczki imbiru w proszku wsypać do rondla zawierającego 6 łyżek wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odstawić aż proszek opadnie na dno, ostrożnie zlać.
1 łyżkę posiekanego świeżego korzenia imbiru włożyć do małego rondelka, zalać 6 łyżkami wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odcedzić. 1 1/2 łyżeczki imbiru w proszku wsypać do rondla zawierającego 6 łyżek wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odstawić aż proszek opadnie na dno, ostrożnie zlać.
Pochodzenie: Chiny
{nocache:6fb2ca3356cf0befbcba32f2f65f615d#0}{/nocache:6fb2ca3356cf0befbcba32f2f65f615d#0} | Drukuj to | Wyślij to
Cały przepis czytano już {nocache:6fb2ca3356cf0befbcba32f2f65f615d#1}1406{/nocache:6fb2ca3356cf0befbcba32f2f65f615d#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.