Aby otrzymywać nasz darmowy ale pełen newsów Informator musisz się zarejestrować. Najszybciej zrobisz to tutaj.
Zalogowani użytkownicy
Jest 0 zalogowanych użytkowników online.
Dodatki : Kapusta pekińska (bark czoi)
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania:
Pochodzenie:
{nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#0}{/nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#0} | Drukuj to | Wyślij to
Kapiusta o długich i jasnozielonych łodygach, nieco ciemniejszych liściach, chrupiąca, o delikatnym smaku. W chinach stanowi dodatek do potraw z mięs, ryb i drobiu. W Polsce pokazuje się jesienią - na bazarach niekiedy bywa już w czerwcu (odmiana szklarniowa). Można zastąpić ją sercami młodej wiosennej kapusty lub kapustą włoską. Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#1}882{/nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#1}882{/nocache:2f84a0d366a9f467e84d078a67bf23f1#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.