Aby otrzymywać nasz darmowy ale pełen newsów Informator musisz się zarejestrować. Najszybciej zrobisz to tutaj.
Zalogowani użytkownicy
Jest 0 zalogowanych użytkowników online.
Dodatki : Pędy bambusa (dook soon)
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania:
Pochodzenie:
{nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#0}{/nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#0} | Drukuj to | Wyślij to
Jadalne są tylko młode pędy, chrupkie, o ledwie zauważalnym smaku. Po otwarciu puszki pędy opłukać, resztę zalać zimną wodą, przechowywać w lodówce w słoiku z mocno zakręconą pokrywką. Jeżeli będziemy zmieniać wodę codziennie, można je przechowaywać przez kilka dni. Pędy można zastąpić marchewką, kalarepką, białymi częściami kalafiora i pora.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 06.11.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#1}824{/nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 06.11.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#1}824{/nocache:e8f2f1c7a94c631e366b90eed307bad6#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.