Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
jamierOffline
Temat postu: Praca jako zdalna asystentka  PostWysłany: 09-04-2026 - 14:03
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył/a: 08-04-2026

Status: Offline
Mam pomysł na usługę zdalnej asystentki która brałaby na siebie całą brudną robotę czyli opłacanie rachunków klienta i segregowanie dokumentów do biura rachunkowego. Jak myślicie czy właściciele firm będą mieli opory przed udostępnieniem mi wglądu do konta bankowego i przesyłaniem wrażliwych pism? No i jak najlepiej rozwiązać temat pobierania opłat za moje usługi w terenie?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
kasmesOffline
Temat postu: Praca jako zdalna asystentka  PostWysłany: 10-04-2026 - 09:42
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył/a: 07-04-2026

Status: Offline
Troszkę tego nie widzę. Do przelewów potrzebujesz dostępu do mojego konta- ja bym nie dała. Nie bardzo rozumiem cel porzekazywania Tobie moich dokumentów skoro mogę je przekazać od razu do biura rachunkowego. Taka sama robota dla mnie - korzyści nie widzę. A może czegoś nie napisałaś? Nie chcę Cię Zniechęcać ale nie widzę wartości takiej usługi.

Nie wiem również jak chcesz przyjmować pieniadze od klientów. Dobrze byłoby wproawdzić możliwośc płatności bezgotówkowych terminalem:

https://polskabezgotowkowa.pl/

Informacje znajdziesz na tej stronie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Skocz do:  
Wszystkie czasy w strefie GMT - 12 Godzin
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat