Autor |
Wiadomość |
|
Temat postu:
Wysłany: 15-10-2005 - 19:09
|
|
M?odsza elita forum

Dołączył/a: 15-10-2005
|
|
Jestem tu nowa i jak na ka?de grzeczne(buahahaha) dziecko przysta?o postanowi?am si? przywita?.No wi?c witam wszystkich serdecznie (heh,chyba wypada?oby powiedziec co? o sobie,tak??)No wi?c jestem z Gliwic,uwielbiam Yoshitoshiego Abe,Rammstein,Iron Maiden,RPGi,drowy-magów,konwenty i Salvadora Dalego.To chyba tyle z ciekawszych rzeczy ^__^ |
|
|
|
|
 |
Thondor |
|
|
Temat postu:
Wysłany: 25-10-2005 - 21:19
|
|
M?odsza elita forum

Dołączył/a: 25-10-2005
Status: Offline
|
|
Cze??! Mam dziewi?tna?cie lat, mieszkam i studiuj? w Bydgoszczy. Interesuj? si? oczywi?cie kultur? Japonii, mang? & anime, a tak?e przedmiotami ?cis?ymi, informatyk?, histori?, oraz dobr? ksi??k?.
Przesy?am sedeczne pozdrowienia wszystkim cz?onkom tego wspania?ego forum. |
_________________ Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them?
|
|
|
|
 |
Ichoshi |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-10-2005 - 20:59
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 26-10-2005
|
|
Jestem Piotr mam 14 lat . Moje ulubione Anime to Dragon , za? Manga to wspania?y ,, Naruto" |
_________________ MANGA & ANIME !! TYLKO TO SI? LICZY
|
|
|
|
 |
Gaara |
|
Temat postu:
Wysłany: 28-10-2005 - 19:34
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 21-10-2005
|
|
Witam witam(oklasków nie trzeba a pan w ró?owym sweterku mo?e ju? usi???)
ja jakos ten temat omino?em szerokiem pó??ukiem i sie ju? zd??y? wa?mo?? Gaara tu rozgo?ci? ale jestem grzeczny(pomijaj?c fakt ?e jestem op?tany przez misie Kawaii)
a Wi?c:
Imi?:Patryk
Nazwisko:---------
Pseudo:Owca(ze szko?y itp.),Owcash,Tsukasa,Ninotachi,Gaara(internetowe)
Zainteresowania:Japonia,Anime,Manga,MMoRPG,Internet,Informatyka-Komputery-Gry,W?dkarstwo,Gadanie na gg,obijanie sie ca?y dzie?,robienie fajnych rzeczy z fajnymi lud?mi^^modelkarstwo,uczestniczenie w ró?nych klubach,imprezy klubowe i turnieje.
Czego nie lubie:przegrywa?
Co lubie:Pizza,Spaghetti,Filmy
Pasja:szukanie fajnych ludzi w necie,wcielanie ich do gg,zakumplowywanie si?,robienie fajnych rzeczy^^(nie kojarzy? z macaniem sie,smyrnaiem i innymi takimi)
opis mojej skromnej osoby By Gaara
--------------------------------------
w razie pyta?:
dzwoni?:numer dost?pny na PW^^
e-mail:owcash@interia.pl
gg:2754450(ca?y czas ''niewidoczny'') wali? na gg:D |
|
|
 |
LinD |
|
Temat postu:
Wysłany: 05-11-2005 - 22:08
|
|
Pisarz

Dołączył/a: 05-11-2005
|
|
Cz???!
Jestem Micha? vel. Lindwurm Drache, w skrócie LinD .
Moje zainteresowania: RPG, cRPG, Fallout's, Manga i Anime.
Moj? pasja jest ogl?danie eksplozji , a tak?e koniec ?wiata, a jak nadejdzie, to przynajmniej b?dzie co ogl?da? .
Ulubione anime to: Cowboy Bebop, Akira, Kiddy Grade.
Ulubiona manga: GUNM, GTO, Miecz Nie?miertelnego i Akira.
Hmm, no i witam wszystkich serdecznie  |
|
|
|
|
 |
madzia |
|
Temat postu:
Wysłany: 11-11-2005 - 13:18
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 29-08-2005
|
|
Ja tez sie nie przedstawialam a jestem tu od jakiegos czasu =] jakos tak wyszlo^^
Mam na imie Magda i mam cale 15 latek Slucham LP, SOAD, HIM-u i innych takich podobnych mniej lub bardziej^^ Ogolnie wszystkeigo co mni sie spodoba
Moja ulubiona manga to KKJ, Chobits i Brzoskwinia
a anime Czarodziejka z ksiezyca
i nie wiem co tu jeszcze napisac bo mi nie przychodzi tak nic do glowy ^^
jak cos to walic na gg: 1144469
i to by bylo na tyle...<LOL> |
|
|
|
|
 |
Pastor |
|
Temat postu: Hej
Wysłany: 25-11-2005 - 11:07
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 25-11-2005
|
|
WAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUP!!!! wszystkim ja tu nowy od dzis tu jestem to ja i tylko ja Czarny Pastor b?dz kud?aty na mnie muwia niewiem co walic ogulnie walne tak hehehe 17 lat wariat hehehe lubie rege, dance mmorpg i kocham strategie!!! manga i anime interesuje sie od kilkunastu lat a zreszta was to i tak nieobchodzi koleiny jelen do zapychania forum hehehe i smiecenia na nim i tyle |
_________________ http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=Czarny Pastor WCISKA? TU!!! a zobaczysz nowy ?wiat powaga zobacyzcie cos smiesznego
|
|
|
|
 |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-11-2005 - 17:03
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 26-11-2005
|
|
Dzie? dobry!! :]
Przyszed?em tu troch? przypadkowo, ale my?l?, ?e si? zadomowi? ^_^ niektórych z Was troch? znam. Mog? zdradzi? dalszy ci?g "X Clampa" (mojej ukochanej od lat mangi i anime): Kamui, po ca?kowitym zniszczeniu Tokio, ukrywa si? we Wroc?awiu (bo w Polsce jest spokojnie) i w?a?nie zda? na anglistyk? (bo inne zaj?cia s? po polsku, a on jeszcze nie rozumie ;] ), a w chwili obecnej pisze tego posta i t?skni za dawnym Fuum? i Kotori-chan
Ulubione mangi: X Clamp, Tokyo Babylon, Ranma 1/2, Gundam Wing , Mars
Ulubione anime: X, Ranma 1/2, Utena. The Adolescence, Elfenlied, Gravitation i takie tam jeszcze ró?ne, ?mieszne
Poza m&a interesuje si? muzyk? - g?ównie pop, lata 80-te i klasyczna - chemi?, literatur? - zw?aszcza dzieci?co-m?odzie?ow?, ubraniami, haftem krzy?ykowym, dla równowagi dodam miniaturki samochodzików, no a tak oficjalnie to ratowaniem Ziemi
Pozdrawiam Was wszystkich i mam nadziej?, ?e nei bed? si? du?o k?óci?  |
|
|
|
|
 |
Yachiru-chan |
|
Temat postu:
Wysłany: 01-12-2005 - 22:35
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 01-12-2005
|
|
Widz? chii widz?... xP
No wi?c....eto....
imi?: Ola
pseudo: Yachiru xP
ulubione anime: Bleach, Fruits Basket
...tyle xP
P.S. nie zn?ca? si? nad zwierz?tami prosz? xP  |
|
|
|
|
 |
kate |
|
Temat postu:
Wysłany: 30-12-2005 - 12:53
|
|
M?odsza elita forum

Dołączył/a: 25-12-2005
|
|
co by nie by?o, ?em wyrodna, to siem chcia?a przywita? ze wszystkimi....troch? czasu mi to zaj??o, ale wa?ne ?e odpowiednie kroki ju? podj??am
nie b?dzie to zaskoczeniem je?li naskrobi?, ?e uwielbiam m&a, poszczególnych tytu?ów wymienia? mi si? nie chce bo jest ich sporo:P
posiadam psa zawa?owca, który, gdy tylko kichnie, przyprawia mnie o zawa? bo zaczynam my?le?, ?e mi zdycha jego tajn? broni? jest oddech i doskona?a?y kamufla? (zlewa mi si? z dywanem, dlatego cz?sto jest nadeptywany:P)
wiek cudowny bo 21 latek
przynale?no?? do zacnej i cenionej we Wroc?awiu grupy 071
siem stara? b?d? by regularnie postowa?, ale znaj?c swoje szcz??cie, za bardzo wychodzi? mi to nie b?dzie...
innymi s?owy...ogromne Witam  |
_________________ taaaa....moje ?ycie jest totalnie bezstresowe -_-'
|
|
|
|
 |
Tarjei |
|
Temat postu:
Wysłany: 31-12-2005 - 16:43
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 31-12-2005
|
|
Witam Wszystkich userów i adminów i modów tego forum. Jak to z nowymi u?ytkownikami bywa, musz? si? przywita?. Otó?, nazywam si? Damian ,mam nieca?e 16 lat (urodziny w marcu). Od 10 lat czytam mange i ogl?dam anime. W domu ju? ma?a kolekcja sie zebra?a ^^ Jestem uwazany za fanatyka nowoczesnych mang oraz anime ,czytam spoooro ksi??ek i ogl?dam du?o filmów. Moje ulubione tytu?y jak nazw? grup muzycznych zostawi? dla siebie Wraz z moim do??czeniem do was witam nowy rok, oby ten nowy by? dla tego forum pomy?lny. - Tar |
|
|
|
|
 |
Loana |
|
Temat postu:
Wysłany: 01-01-2006 - 23:24
|
|
Pisarz

Dołączył/a: 01-01-2006
|
|
Witam wszystkich!
Aby si? specjalnie nie wybija? z mojej ukochanej grupy fanzinowej równie? postanowi?am do??czy? do grona forumowiczów.
Krótka notka o sobie: na imi? mam Joanna, wiek - oczywi?cie 18 lat (ale nie pamietam, który ju? raz ), zawód wykonywany i jednocze?nie z wyboru - ksi?gowa, oprócz tego jestem studentk? szacownej uczelni jak? jest Akademia Ekonomiczna we Wroc?awiu (na któr? ucz?szcza równie? Kate, tylko zapomnia?a o tym napisa?). Oczywi?cie jestem fank? (je?li tylko mam czas ) mangi i anime, oprócz tego lubi? ksi??ki, robótki r?czne i moje rybki . Jestem cz?onkiem wroc?awskiej grupy 071 .
Pisa? b?d? pewnie rzadko, ale postaram si? co jaki? czas odezwa?. Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!! |
|
|
|
|
 |
Kahlan |
|
|
Temat postu:
Wysłany: 04-01-2006 - 19:03
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 04-01-2006
|
|
Witam Mam na imie Kama i 17 latek.
Manga i anime interesuje sie od niedawna.Chcialabym dzieki temu forum czegos wiecej sie dowiedziec.
Najbardziej lubie fantasy mange.
Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto mimo moich duzych brakow pogada ze mna o tym i owym:) |
|
|
|
|
 |
LordDragon |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-01-2006 - 22:27
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 25-01-2006
|
|
Cze?? wszystkim! Jestem siedemnastoletnim Warszawiakiem oraz fanem m&a i ogólnie wszystkiego co japo?skie. Mam nadziej? ?e si? jako? dogadamy. Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
|
 |
xellos89 |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-03-2006 - 21:02
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 24-03-2006
|
|
Cze?? wszystkim, jestem ?wie?utko upieczonym u?ytkownikiem tego forum i chcialem si? z wszystkimi przywita?. Mam 17 lat i interesuje si? emulacj? oraz gr? na gitarze. Manga i Anime ciekawily mnie ju? od dawne ale jakos ma?o si? w to anga?owa?em. Teraz postanowilem bardziej si? zaj?c tym co tak naprawd? bardzo lubi?. xellos89 to moja zast?pcza ksywka moja prawdziwa to Xeros lub czasami spotykany jako Xeo. Mo?e ktos mnie zna ale w to watpie. |
|
|
|
|
 |
|