Autor |
Wiadomość |
Shinko~Baka |
|
Temat postu:
Wysłany: 06-04-2006 - 20:41
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 06-04-2006
Status: Offline
|
|
Hej, chcia?am si? przywita? ale nie wiem za bardzo co powiedzie? wi?c jak macie do mnie jakiekolwiek pytania walcie ?mia?o- uwielbiam o sobie opowiada? Wypada?oby powiedzie? ?e uwielbiam Hellsinga, pozatym bardzo lubi? GTO. To moje 2 ulubione typy, co do reszty to ró?nie to bywa, s? tytu?y które lubi? sobie poczyta? w wolnym czasie, np. Mars czy VideoGirlAi, a niecierpi? FushigiYuugi. Anime które zrobi?o na mnie najwi?ksze wra?enie( oprócz Hellsa;) ) to GunsligerGirl, pozatym mam spory sentyment do SailorMoon bo od tego zacze?am, mia?am wtedy 7 lat a teraz mam 18 Pozatym pochodze z Poznania, ucz?szczam do LO, lubi? rysowa?, pisa? fici, imprezowa?, robi? zakupy (jak ka?da dziewczyna) Nie wiem, czy kogo? to wogóle zainteresuje ale na wszelki wypadek niech b?dzie Piszcie do mnie, piszcie :* |
_________________ Ja tam lubi? Hellsinga..
|
|
|
|
 |
bluebery |
|
Temat postu:
Wysłany: 05-05-2006 - 11:55
|
|
Pisarz

Dołączył/a: 01-05-2006
|
|
No to pora bym i ja nareszcie si? przywita?a. Cze?? wam!! Dobre i tyle co nie?? NIEEE!!
Jednak nic wi?cej nie przychodzi mi do g?owy  |
_________________ Dum spiro, spero
dopóki oddycham, nie trac? nadziei.
|
|
|
|
 |
Izumi |
|
Temat postu:
Wysłany: 06-05-2006 - 09:00
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 06-05-2006
|
|
witam wszytskich Ciesz? sie, ?e uda?o mi si? znale?? to forum,bo od jakiego? czasu szuka?am,szuka?am i niby co? znajdowa?am, ale tak na prawde to 4um spodoba?o mi si? najbardziej )))))) Mam nadziej?, ?e uda mi sie tutaja jako? zaaklimatyzwoa?
Co by tu napisa? o sobie?? Moje zainteresowania s? wszechstronne, ale wymieni? te, które najbardziej b?d? sie tutaj liczy? ) A wi?c tak: od wieeeeeeeeeeeeeeelu lat interesuje si? anime ))))))))))))) nie pamietam kiedy to sie zaczelo, ale bylam wtedy ma?? A zaintersowanie zosta?o do dzi?. Ponadto dosz?a do niego fascynacja Japoni? -zacze?am sie zaczyntywa? w wielu ksi??kach poswieconych temu krajowi: pocz?wszy od przewdoników, mitologie, niesko?czona ilo?c publikacj na ten teamt, a? po nauk? j?zyka (jestem samoukiem) No to by by?o na razie tyle  |
|
|
|
|
 |
Norda |
|
Temat postu:
Wysłany: 06-05-2006 - 19:22
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 04-05-2006
|
|
witam chcia?am si? ze wszystkimi przywita? <u?miecha si? i macha ?apk?> dopiero od niedawna zainteresowa?am si? m&a wi?c je?li nie b?de kojazy? jakiego? tytu?u lub co? to prosz? o wybaczenie
mam nadziej? ?e mi?o sp?dze z wami czas na forum  |
_________________ "[...]Twardzielem jeste? tylko na zewn?trz,
Lecz pozna?am w ko?cu prawd? pewn?,
?e posiadasz jedno mi?kkie miejsce,
Ale niestety nie jest to serce.[...] "
?ale Arweny by Precioussss
|
|
|
|
 |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-05-2006 - 13:59
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 26-05-2006
|
|
Ahen... ani?eli wys?anniczka z?a, Zua, Szatana i ry?u z mi?sem przyby?a - czyli ja XD
Jam Makro. Stworzona na podobie?stwo z?a, nie zrodzona. Mam 14 lat, sko?czone, nie zrodzone. Lubi? metal, heavy metal, black metal. Czarne ciuchy i pieszczochy to podstawa.
Jestem tu by sia? zgorszenie i Zuo - czyli dobrze si? bawi? XD
Z mang i anime uwielbiam horrory i komedie. Oraz Clampa *__*
Kocham j-muzyk?, zw?aszcza wspania?? twórczo?? hide-sama (X-Japan, Spread Beaver). marz? o przytulance a'la hide-sama *__*
Ave! xF |
|
 |
PaWiaN |
|
Temat postu:
Wysłany: 02-06-2006 - 00:04
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 21-05-2006
|
|
No ja jesztem na forum tez od niedawna wiec bardzo chce sie z wszystkimi przywitac!!! i ich najserdeczniej pozdrowic!!! oby sie nam jak najlepiej dyskutowa?o...
a teraz za to ze jestem chcia? bym podziekowa?: Mamie, Tacie, Babci ( jednej i drugiej), Dziadkowi ( jednemu i drugiemu), dostawcy internetu, panu ze sklepu w ktorym kupilem komputer pare lat tamu, wynalazcy internetu (armii USA), tym co pracuj? w elektrowniach, itd. itp.  |
|
|
|
|
 |
kiyubi |
|
Temat postu:
Wysłany: 13-06-2006 - 19:36
|
|
M?odsza elita forum

Dołączył/a: 31-01-2004
Skąd: warszawa, polska, europa, ?wiat kuli, droga mleczna, wszech?wiat, przestrze?, wi?cej przestrzeni....
|
|
Sup?
Kiy ?yje.
Przyjmiecie go z powrotem?
=TRANSMISSION END= |
|
|
|
|
 |
AEnema |
|
Temat postu:
Wysłany: 18-06-2006 - 17:43
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 23-04-2006
|
|
siemacie mangofile
zostaje na tym forum na d?uzej
STRZE?CIE SIE! XD |
Ostatnio zmieniony przez AEnema dnia 18-06-2006 - 17:55, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
 |
AEnema |
|
Temat postu:
Wysłany: 18-06-2006 - 17:59
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 23-04-2006
|
|
oops, chcia?am powiedziec "mangofile", b?ad poprawiony (czepiacz jeden , nooo )
p?e?: babska
co? wiecej o mnie?
mieszkam w dziurze zabitej dechami (S?upsk), mang? sie zajmuje jakie? 4 lata, s?ucham j-rocka w ilo?ciach dosy? duzych ostanio (poza tym rock, metal.. ) yyy... no to chyba wszystko, blizej mnie zda?ycie jeszcze pozna?  |
|
|
 |
Leaf |
|
Temat postu:
Wysłany: 10-07-2006 - 12:06
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 08-07-2006
|
|
Eh,troch? zejd? z tego offtopica i si? przedstawi?.
Hejka!Jestem Martyna,mieszkam w Dobrym Mie?cie(autentico!To taka wioska ko?o Olsztyna.)Lubi? m&a,szczególnie FullMetal Alchemist,Saiyuki,Takamagahar?...I wszystkie shojo i maho shojo(Sailorki niezbyt kocham,ale ujd? w t?oku).Uwielbiam czekolad?(jestem na ni? uczulona-ale raz si? ?yje,cooo tam)i ?elki-misie.Pozdrowionka,eveyone! |
_________________ Leaf: Ale te niby fotki to s?...!!! windosowskie przyk?adowe obrazki!!!!! XDDD <lol>
Io: <turla si? po pod?odze>
Nekoi: To co ona w krainie Windowsa na wakacjach by?a? x"D
|
|
|
|
 |
ConRed |
|
Temat postu:
Wysłany: 16-07-2006 - 23:37
|
|
Czytelnik

Dołączył/a: 06-01-2006
|
|
Wróci?em po up?ywie 6 miesi?cy odmieniony i zmieniam avatara z ulubionego love hina na PPGD, czasami najlepsze komiksy s? ma?o znane |
|
|
|
|
 |
Dann |
|
Temat postu:
Wysłany: 24-07-2006 - 23:48
|
|
Debiutant

Dołączył/a: 24-07-2006
|
|
Witajcie wszyscy , jestem tu nowy i mam nadzieje , ?e mi?o sp?dze tu czas  |
|
|
|
|
 |
Jacek |
|
Temat postu:
Wysłany: 26-07-2006 - 22:09
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 26-07-2006
|
|
Siemka! Z mojej strony nic nowego! Po prostu nowy napalony mi?o?nik japo?skiej kreski! |
|
|
|
|
 |
Martha |
|
Temat postu:
Wysłany: 07-08-2006 - 16:31
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 07-08-2006
|
|
Witam!
jestem Marta i mam 16 lat;) . moim ulubionymi anime to: InuYasha, GITS, ostatnio wzi??am si? za Gantza- ale nie wiem, czy akurat jest skierowane do mnie:/ uwielbiam psy- nie wa?ne jakiej rasy, kocham wszystkie^^. uwielbiam pisa? opowiadania, a ostanio pracuj? nad fanfikami;)
pozdrawiam forumowiczów:) |
|
 |
|
Temat postu:
Wysłany: 06-11-2006 - 10:31
|
|
Nowicjusz

Dołączył/a: 06-11-2006
|
|
Sieeeeeeema x3 Zw? mnie Mahado, lat mam 19 i jestem z Zabrza. Mang? i Anime interesuje sie od kilku lat (nie jestem w stanie okre?li? od ilu dok?adnie>lubie poznawa? ciekawych ludzi dlatego te? "podru?uje" po ró?nych forach^^ |
_________________ The light that shines in the face of courage - Brit Silver
The darkness that devours in the face of destruction - Destroy Black
Forcing the road of extinactionin a flash of an instant - Steel Grey
Summon creature ODIN!
|
|
|
|
 |
|