Autor |
Wiadomość |
MetAtroN |
|
Temat postu: Re: Star Wars
Wysłany: 21-02-2005 - 20:59
|
|
Młodsza elita forum

Dołączył/a: 04-07-2003
Status: Offline
|
|
SW:JA jest rzeczywiscie sredni. ale jesli chodzi o SW:KOTOR to (gralme dawno) o ile dobrze pamietam tam chyba byla nawet jakas fabula ^^" i pewne elementy RPG, moze nie takie jak Baldurs Gate, ale zawsze, takie troche Diablo jesli mozna porownac. mozna tam bylo dokonywac jakis wyborow, rozwijac postac, mialo sie druzyne (chyba ze mnie sie naprawde pomieszaly tytuly, ale ja naprawde w cos takieog gralem, lecz biorac pod uwage ilosc tytulow z jakimi walcze w ciagu miesiaca moze mi sie pomieszac prawda??) |
_________________ Hear me, my chiefs. I am tired. My heart is sick and sad. From where the sun now stands, I will fight no more...
Chief Joseph of Nez Perce,1877
|
|
|
|
 |
Sinner |
|
Wysłany: 21-02-2005 - 21:16
|
|
Moderator

Dołączył/a: 29-11-2002
|
|
KotOR był faktycznie świetny, jedn z lepszych gier w jakie grałem. Codo gierek starwarsowych to jednakl najbardziej lubiłem te stare przeboje, jak Rogue Squadron (atak na Gwiazdę Śmierci ssał, najgorsza plansza w grze), X-wing vs TIE-Fighter (gdyby nie to, że dżoj mi się zepsuł, to nadal bym pocinał), czy Shadows of the Empire. Te osadzone w ep1 nie mają już klimatu.
Jedi academy i Jedi Outcast były fajne i sporo zabawy miałem z nimi, ale fakt, że monotonnymi były.
Codo sesji: kostki jak najbardziej, chociaż nie często, codo kart postaci - ograniczyłym się do głównych statsów i opisu wyglądu. |
|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Wysłany: 21-02-2005 - 21:44
|
|
Młodsza elita forum

|
|
z gwiazda byl tylko przyklad. a wcale nie bylo az tak zle, choc plansza byla trudna, poza tym to byl bonus. no i mozna bylo polatac Sokolem
a znacie ten automat z SW? taki z duzym ekranem, siedzeniem i joy'em?? pamimetam jak sie w to zgrywalem. ile ja na ten jeden pieniedzy stracilem. ale przeszedlem caly to chyba jeden z lepszych automatow na jakim gralem. |
_________________ Hear me, my chiefs. I am tired. My heart is sick and sad. From where the sun now stands, I will fight no more...
|
|
|
|
 |
Magnus |
|
Wysłany: 21-02-2005 - 22:08
|
|
Moderator

Dołączył/a: 21-10-2002
|
|
zawsze można romu poszukać jak aż tak sie tobie podobał
ja właśnie z symulacji lotu w nic nie grałem bo joya nie mam tylko pada ale bez analoga więc kiepsko by sie grało zapewne |
_________________ Mój "mały" internetowy spis komiksów
My DA
|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Wysłany: 21-02-2005 - 22:26
|
|
Młodsza elita forum

|
|
to nie bedzie to samo co tamten automat. na 15 calowym monitorze i klawiaturze... |
|
|
|
|
 |
Magnus |
|
Wysłany: 21-02-2005 - 23:09
|
|
Moderator

|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Wysłany: 22-02-2005 - 07:24
|
|
Młodsza elita forum

|
|
zalatwisz mi ?? a poza tym nigdzie nie widzialem tej gry, znaczy na eumulatora. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 22-02-2005 - 13:19
|
|
Moderator

Dołączył/a: 11-10-2002
|
|
A wracając do SW, to nie wiem czy ktoś o tym słyszał że w czasach gdy wchodziła na ekrany 1 część SW „Mroczne Widmo”, gdzieś w jakim kraju telewizja publiczna zdecydowała się puścić u siebie akurat to co dopiero weszło do kin (czyli SW1). Oczywiście wszyscy to zwęszyli i tego samego dnia lawinowo wzrosła sprzedaż czystych kaset VHS . Było to dość dawno i już zapomniałem czemu zrobili coś takiego. Może ktoś to pamięta? |
|
|
|
|
 |
Magnus |
|
Wysłany: 22-02-2005 - 17:52
|
|
Moderator

|
|
sprawdzałeś czy może na MAME nie ma tej gry??
nie wiem ja SW1 obejrzałem dopiero na kompie... mam duży dystans do 1 i 2 ... i do 3 tez pewnie będę miał |
_________________ Mój "mały" internetowy spis komiksów
My DA
|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Wysłany: 23-02-2005 - 15:35
|
|
Młodsza elita forum

|
|
posiadanie tytulu by moze pomoglo :> a ja nie pamietam tytulu :>
a ja dystansu nie mam. po prostu filmy ogladam  |
|
|
|
|
 |
Magnus |
|
Wysłany: 23-02-2005 - 16:23
|
|
Moderator

|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Wysłany: 23-02-2005 - 18:25
|
|
Młodsza elita forum

|
|
ja bym juz chcial 3 czesc sobie obejrzec. mam nadzieje ze uda mi sie wytrzymac i nie obejrzec jakiejs wersji Kamera_Z_Kina tylko pojsc jak nalezy do kina tylko raz trailera widzialem, ale Marsz Imperialny dominowal  |
|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Temat postu:
Wysłany: 08-03-2005 - 00:18
|
|
Młodsza elita forum

|
|
a ja znalazlem cos takiego:
bardzo mnie sie ten pomysl spodobal, taka mala zapowiedz tego co sie bedzie dzialo. niby rzecz subtelna ale jakaz wymowna... |
|
|
|
|
 |
Magnus |
|
Temat postu:
Wysłany: 08-03-2005 - 10:59
|
|
Moderator

|
|
|
|
 |
MetAtroN |
|
Temat postu:
Wysłany: 08-03-2005 - 18:22
|
|
Młodsza elita forum

|
|
nu nie?? probowalem znalezc jakis wiekszy format ale mi sie nie udalo. na oficjalnej stronie chyba nie ma :/ |
|
|
|
|
 |
|