Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 10-11-2003 - 21:20
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Tyle wentylatorów, bo obudowa jest od cellerona 433. Kupi?em sobie now? p?yt?, procesor, grafik?, modem i takie tam inne, i wszystko wpakowa?em do poprzedniej obudowy. Oczywi?cie zacz??o si? to wszystko piec od procesora, bo obudowa za ma?a. Nie sta? mnie by?o na inn? obudow?, to zamontowa?em wentylatory. G?o?no dzia?a, ale si? ju? nie piecze.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Radical DreamerOffline
Temat postu:   PostWysłany: 14-11-2003 - 15:35
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 27-01-2003



Status: Offline
p?ytka: ECS K7VTA3 (znam na pami?? bo na CD mam sterowniki do WSZYSTKICH p?yt firmy wi?c troch? jest szukania)
procek: AMD Duron 900MHz
Graf: GeForce 2 MX 64MB co? tam
Snd: <wbudowana>
RAM: 2x256MB (zaszala? ?em bo tani)
mon: Samtron co?tam 15'' (i marzenia o LCD)
mysz&klaw: standardowe
cdrom&cdrw: LG
drukarka: jaki? tani badziew, za choler? nie mog? sobie przypomnie?
modem: niby wbudowany, nie sprawdza?em bo i tak sieci nie mam

eee... to chyba wszystko
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 14-11-2003 - 22:10
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Je?li tacy jeste?cie dok?adni, to ja jeszcze dodam:
Drukarka - Canon i320 (w pudle na sprzeda? czeka jeszcze Epson stylus Color 300)
Klepadlo - Tracer Turbo Media KB-9801R+
Mysza - A4Tech Solo211
G?o?niki - Media Tech Presto MT300a
Mikrofon - SunnyLine
Zegarek - Casio CA-53W
Kapcie - Cross Trekkers, 2 sztuki
Szczoteczka do Z?bów - Colgate
D?ugopis - Rystar Fun FN-07
O?ówek - MonAmi C-501, 0,5
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Anime_Maniac
Temat postu:   PostWysłany: 16-11-2003 - 11:47
M?odsza elita forum
M?odsza elita forum


Dołączył/a: 10-07-2003

Skąd: Lublin

A? tak dok?adny nie musia?e? by? Very Happy

Hmm... masz Epsona?
Ja go mia?em, i nawet ten sam model Very Happy

_________________
Mou Nido to akirametari wa shinai yo!
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 16-11-2003 - 12:25
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Mam, ale chc? go sprzeda? bo kupilem sobi? tego Canona.
Mam jeszcze na sprzedarz p?yt? ECS K7S5A i notes elektroniczny Casio DX-500PL
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
chobi
Temat postu:   PostWysłany: 16-11-2003 - 14:24
Elita forum
Elita forum


Dołączył/a: 14-05-2003

Skąd: 707

A co jest lepsze?? Epson czy Canon??

Ja, np. mam Canona BJC-1000 - taka sobie drukareczka, przydatna do drukowania prac do szko?y^^
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 16-11-2003 - 17:08
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Te dwie firmy s? takie same. Co prawda mój nowy Canon jest 10x leprzy od tego starego Epsona, ale ogólnie Epson i Canon s? to firmy na podobnym poziomie.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
chobi
Temat postu:   PostWysłany: 17-11-2003 - 08:02
Elita forum
Elita forum


Dołączył/a: 14-05-2003

Skąd: 707

Aha, czyli HP wybija si? ponad nie?? Uuuuu.....

Jak ja nie lubi? HP Mad
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
YakumoOffline
Temat postu:   PostWysłany: 17-11-2003 - 14:38
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-02-2002



Status: Offline
HP sie wybija iloscia martnotrawienia tuszu Sad

_________________
Yakumo

'Revenge is a dish best served cold'
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
MetAtroNOffline
Temat postu:   PostWysłany: 18-11-2003 - 16:57
M?odsza elita forum
M?odsza elita forum


Dołączył/a: 04-07-2003



Status: Offline
ja mam HP'ka 690C teraz jest juz niestety reliktem przeszlosci (ma 5 lat), nie drukuje juz dobrze nawet z oryginalnym tuszem. Sad trzeba bedzie kupic nowa.

_________________
Hear me, my chiefs. I am tired. My heart is sick and sad. From where the sun now stands, I will fight no more...

Chief Joseph of Nez Perce,1877
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 24-11-2003 - 15:10
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Lexmark przebija wszystkich pod k?tem kosztów eksploatacji. Zestaw oryginalnych atramentów do tej drukarki mo?e dorównywa? cen? do kosztów nowej drukarki.
Ja mam drukark? Canon i320, ale S200x wykorzystuje te same pojemniki z atramentem.
Ponadto cena oryginalnego atramentu kolorowego do Lexmarka Z54SE wynosi oko?o 170 z?, a czarnego 130 z?!!!
Bardzo drogi jest te? atrament do HP DeskJet 3820. Czarny kosztuje oko?o 130 z?, a kolor oko?o 295 z?!!! Tak wi?c je?li masz któr?? z tych dwóch drukarek, i masz w niej atrament, to znaczy ?e dopiero j? kupi?e?, i dzia?asz na wk?adach startowych, albo masz niebywale du?o kasy. Oczywi?cie podane ceny dotyczy?y oryginalnych pojemników. Zamienniki s? ta?sze, ale do tych modelów HP, zamiennik kolor kosztuje oko?o 80 z?, tak wi?c te? nie ma?o.
Do mojej, czarny zamiennik – 15 z?, kolor zamiennik – 25 z?. Nape?niacz czarnego atramentu gdzie mam 4 nape?nienia – 30 z?. Celowo patrzy?em na koszty eksploatacji przy zakupie drukarki, tak wi?c teraz nie mam problemu.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
KashueOffline
Temat postu:   PostWysłany: 02-12-2003 - 20:25
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył/a: 01-12-2003

Skąd: Rzeszów

Status: Offline
Hmm obecnie:
P?yta:Asus P2B/F 350
Procek: Pentium III 550
Pami??: 512 133 mhz dimm
Karta 3d: TNT 16mb(nieciekawie ^^)
Dysk: IBM 80 gb
Czyli jak na dzisiejsze standardy poni?ej przeci?tnej.Przynajmniej anime da sie ogl?da? ^^"

_________________
"Dwa razy podwójnie b?dzie naznaczony,
dwakro? na ?ycie, dwakro? na ?mier?.
Raz czapl?, która drog? mu wyznaczy.
Drugi raz czapl?, by miano zyska? prawdziwe.
Raz Smoka, przez pami?? utracon?.
Drugi raz Smoka, przez cen?, któr? musi zap?aci?"
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Sakura_san_Offline
Temat postu:   PostWysłany: 02-12-2003 - 20:56
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 16-11-2003



Status: Offline
To wi?c, czas na mnie:
Procesor: Athlon 2500/333 BARTON
Ram: 512 MB SDRAM
HDD 120 GB Barracuda 7200.7 rpm
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 05-12-2003 - 13:21
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



Ja przedwczoraj z?o?y?em drugi komputer dla rodziców. Obudow? AT dosta?em w prezencie. Do tego dokupi?em reszt? pod AT. Ze wzgl?du na daaardzo ma?y bud?et jakim dysponuj?, wysz?a z tego nast?puj?ca konfiguracja.
P?yta – nie wiem jaka, ale AT, szyna 66.
Procesor Pentium 166 MMX Wink
Grafika – Trident 1 MB ISA Smile
Muzyka – 16 bit ISA Stereo Laughing
HDD 1 – 4,3 MB
HDD 2 – 83 MB Laughing Laughing
Sie? 10\100 MB
Monitor – NTT 14 cali
Niema nap?dów CD, bo korzystam z nap?dów CD w moim komputerze przez sie?, tak wi?c karta sieciowa i mój komp zast?puj? w tym drugim CD–ROM, DVD-ROM, CD-RW, HDD-3, modem i inne.
Ten drugi komputer b?dzie gra? te? rol? serwera plików, aby odci??y? swojego kompa. Przewalam do niego przez LAN wszystkie pliki z których nie korzystam, a b?d? mi potrzebne.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
KamuiOffline
Temat postu:   PostWysłany: 30-12-2003 - 03:10
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 14-10-2003

Skąd: WaWa - Kabaty

Status: Offline
Cytat:
HDD 2 – 83 MB Laughing


Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing hahahahahaha


A ja czekam na Radeona His 9500 128 mbz TV OUT... mniam !! Ju? niemoge sie doczeka? a g?upia poczta polska juz 2 tyg. "niesie" paczke... Confused

_________________
"We must live and love..."
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:     
Skocz do:  
Wszystkie czasy w strefie GMT - 12 Godzin
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Powered by PNphpBB2 © 2003-2007 The PNphpBB Group
Credits